Preventie

Neem contact op en steun mij in mijn missie om voorlichtingstrajecten op te pakken, of nodig mij uit voor vakinhoudelijke lezingen en dagvoorzitterschap. Programma’s kunnen per voorlichtingsbijeenkomst worden bepaald en materialen worden geregeld. Ik verzorg lezingen, waarbij thema, doelgroep, opzet en locatie variëren.

Alles wat ik zelf heb geleerd, wil ik actief overbrengen. Denk aan ervaringen en kennis op het gebied van endometriose, IVF, zorg op maat, voeding, chemicaliën, levensstijl, levenskunsten, rouw, verlies, huiselijk geweld, eer, spiritualiteit, emancipatie en werk. Mijn intentie is om met dit soort lezingen herkenning, steun, oplossingen uit de praktijk, inspiratie en motivatie te bieden. Tegelijkertijd wil ik de deelnemers de mogelijkheid geven om eigen verhalen met anderen te delen en haal ik er met plezier andere sprekers bij.

Meiden tussen de 12 en 18 jaar gaan mij aan het hart, want als zij vroegtijdig ingrijpen, zullen ze wellicht niet op latere leeftijd in het leven, biologisch kinderloos, of in een gevorderde fase van endometriose raken. Tijd voor stevige preventie van verergering.

Vrouwen die ver gaan met IVF en waarbij het niet aanslaat, zijn bij mij aan het juiste adres. Ik begrijp als geen ander wat er speelt en biedt begeleiding. Face-to-face en op afstand zijn beide mogelijk. Meer informatie via contact.